lin   lin
 


    Wat doet Joris ICT?
    
Wat heeft Joris ICT gedaan?
    waar zit joris ict?
    vraag aan joris ict
    Helpdesk

 

Klant Joris ICT


NewComm IT levert professionele ICT producten en diensten aan haar klanten. Hiervoor maakt zij gebruik van eigen kennis en kunde, maar ook van specialistische kennis buiten het bedrijf. JorisICT helpt ons zeer regelmatig om projecten en incidenten op te pakken. En dit naar tevredenheid. Met recht kan gesteld worden dat de samenwerking tussen JorisIct en NewComm IT waardevol is.

De Haan Advocaten & Notarissen Onze organisatie groeit snel. In 2007 hadden wij nog 80 werknemers in dienst en 4 vestigingen, inmiddels telt onze organisatie 135 mensen en 6 vestigingen.
JorisICT heeft een Citrixomgeving gerealiseerd, waarbij alle servers van onze (buiten)vestigingen, op de hoofdvestiging in Groningen worden beheerd. Dit betekent dan ook een forse kostenbesparing in de beheerstaken. Daarnaast is onze ICT-omgeving in korte tijd gemoderniseerd, wat zeker niet gelukt was zonder het advies en de implementatie door JorisICT.
De bereikbaarheid van Joris en zijn optimale betrokkenheid bij onze organisatie is zeer te prijzen, Bij de weinige keren dat hij niet aanwezig was gedurende de afgelopen tijd heeft hij altijd gezorgd voor een goede backup!
Kortom: eigenlijk willen wij JorisICT helemaal niet delen met andere bedrijven!

Pondera Consult B.V. Duurzame oplossingen in klimaat, energie en milieu.
Pondera Consult richt zich op het duurzaam oplossen van energie-, klimaat- en milieuvraagstukken, en ondersteunt daartoe zowel de grote energiebedrijven als kleinere initiatiefnemers bij het realiseren van duurzame energieprojecten.
JorisIct verzorgt voor ons naar volle tevredenheid en op efficiƫnte wijze het computernetwerk en e-mailverkeer. Door aan onze vragen en wensen tegemoet te komen en tijdige aanpassingen en uitbreidingen aan te brengen, zorgt JorisIct ervoor dat alles probleemloos blijft functioneren.Bekijk mijn profiel op: 


 
JorisI - CT - netwerken - Groningen   algemene voorwaarden  |  disclaimer  |  contact